23948sdkhjf

Østjysk entreprenør og Elf Development i joint venture om 290 boliger

Elf Development og Casa har indgået en joint venture-aftale om udviklingen af et nyt boligområde i Herlev. Det er det nuværende industriområde ved Mileparken og Marielundvej, der skal transformeres til et blandet bolig- og erhvervsområde, og som Elf Development har erhvervet.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

I juni 2020 vedtog Herlev Kommune en ny planstrategi, som blandt andet satte den fremtidige retning for erhvervskvarteret ved Mileparken og Marielundvej.  

Den samlede Mileparken/Marielundvej grund er på 15.482 kvm fordelt på tre nuværende ejendomme i drift. Det forventes, at det færdige boligprojekt vil tælle omkring 290 nybyggede boliger som sammen med de øvrige udviklingsprojekter i området skal skabe rammerne for en ny bydel i Herlev. 

– Herlev er et yderst interessant område, hvor vi allerede har flere projekter. Industriområdet omkring Mileparken har i senere år undergået en større forvandling og er nu godt på vej til at blive det attraktive boligområde, det kan være, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa.

Det nye boligområde certificeres til DGNB-guld. For nu er lokalplansarbejdet forestående – byggestart forventes i slutningen af 2023 med aflevering sidst i 2025.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156