23948sdkhjf

Sydsjællandsk entreprenør starter nyt forretningsben med boligprojekt til 160 millioner

Byggeriet af 66 boliger i Magledalen i Næstved er ikke kun en fin opgave for entreprenørvirksomheden ROP. Med projektet tager Herlufmagle-firmaet også hul på et nyt forretningsfelt. 

– Som ejer af ROP A/S er det mit første ejendomsprojekt, hvor vi er en del af selve ejendomsudviklingen. Det er et nyt strategisk ben, som vi gerne vil stå på, siger René Ø. Petersen, direktør og ejer i ROP, i en pressemeddelelse. 

– Efter dette projekt med 66 boliger i Magledalen her i Næstved, har vi allerede et nyt projekt i støbeskeen med seniorboliger på cirka halv størrelse, som vi går i gang med efter Magledalen er i mål, og det bliver også her i min hjemby Næstved. Ejendomsudvikling bliver altså en del af vores fremtid i virksomheden, tilføjer han.

Kort om ROP

ROP A/S er en mellemstor entreprenørvirksomheder med knap 100 medarbejdere, som løser opgaver på Sjælland og Fyn. firmaet, som har René Ø. Petersen som direktør og ejer, udfører entreprenøropgaver primært inden for jord-, kloak-, og anlægsarbejde, borede fundamenter og betonarbejde.

EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af investeringsprojektet, der har en kontantpris på knap 160 mio. kr. og et grundareal på 14.367 kvm. 

"Ikke et fancy byggeri"

Boligbebyggelsen kommer til at bestå af tre etagers bygninger med i alt 66 boliger fordelt på tre boligstænger og boligerne er på cirka 90 kvm. 

– Vi er allerede begyndt med opførslen og forventer, at beboerne kan flytte ind i oktober 2022. Målgruppen er Hr. og Fru. Hansen, så det er ikke et fancy byggeri, men et kvalitetsbyggeri i gode, gedigne materialer, der holder mange år ud i fremtiden, siger René Ø. Petersen. 

De 66 boliger er den sidste byggegrund i Magledalen i Næstved, hvor alt det tidligere er solgt eller udlejet.

Læs mere om: rop
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11