23948sdkhjf

Licitationen mener: Stort er ikke altid godt

Coronakrisen har vendt op og ned på mange danskeres arbejds- og hverdagsliv.

Det tvungne hjemmearbejde gennem det meste af 2020 var for både virksomheder og ansatte en øjenåbner i forhold til, at hjemmearbejde både giver medarbejderen mere fleksibilitet, men også kan øge virksomhedernes produktivitet.

Det fordrer dog, at de private hjem bliver indrettet anderledes med hjemmekontorer, og det giver naturligt også et behov for større boliger.

Alligevel er der nu i nogle kommuner ved at brede sig en interesse for at bygge småt efter den såkaldte Tiny House-bevægelse, hvor man bor i små og ofte selvbyggede boliger på helt ned til 25-30 kvm.

De små boliger er selvfølgelig ikke skabt til børnefamilier, for de vil typisk kræve noget mere plads.

Men ikke mindst landets studiebyer bør måske i langt højere grad have blikket rettet mod at opføre mange flere små boliger, der kan indrettes til studieboliger.

Det er jo en kendt sag, at unge op til studiestart havner i kløerne på glubske bolighajer i jagten på en bolig. Eller slet ikke kan finde tag over hovedet i landets store byer.

Åbnes der for, at langt flere boligudviklere eller almene organisationer kan opføre de små boliger, kan det måske langt hen ad vejen afhjælpe boligmanglen blandt studerende. Eller sågar skabe varige hjem til landets hjemløse.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093