23948sdkhjf

Arkitema udruller planerne efter Cowi-opkøb - fisker folk hos konkurrent

Siden Cowi opkøbte Arkitema for 2,5 år siden er virksomhederne i stigende grad integreret, helt på linje med den treårsplan, som blev lagt i forbindelse med købet i november 2018. Seneste skridt for Arkitema er at oprette nye forretningsområder, der lægger sig tæt op ad områder, hvor Cowi traditionelt står stærkt.

I forbindelse med oprettelsen af to nye forretningsområder, har Arkitema hentet Mette Neimann og John Strandfelt ind som partnere og forretningsområdechefer for henholdsvis Mobilitet samt Energi, Vand & Industri, der bliver en del af arkitektfirmaets nye markedsområde Commercial & Infrastructure. Det oplyser Arkitema i en pressemeddelelse.

Både Mette Neimann og John Strandfelt har tidligere fungeret som partnere og forretningsområdechefer i Gottlieb Paludan Architects, hvor de har stået bag store og små projekter inden for blandt andet kollektiv transport, energiproduktion og datacentraler.

Felterne, som i Arkitema-regi falder under forretningensområderne Energi, Vand & Industri og Mobilitet, står til at tegn sig for mange projekter i fremtiden. Og de nye partneres kendskab til energi- og mobilitetsområderne har ifølge Jørgen Bach, senior market director i Arkitema, været afgørende:

– Vi har en klar formodning om, at det her er områder, hvor vi vil skabe stor vækst i de kommende år. Med ansættelsen af John og Mette sætter vi en tyk streg under, hvor vigtigt det er for os, at udvikle disse nye områder, siger han i pressemeddelelsen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Forventer stor interesse: Jagter totalrådgiver til kystsikring
Building Awards: Ny pris skal sætte skub i digitaliseringen
Ny trælastdirektør gør comeback i Stark
Vil prøve 'russer-sag' ved Højesteret
Certificerings-junglen: Nyt digitalt værktøj skal sikre overblik
Nye arkitekter skal udklækkes i stationsbygning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159