23948sdkhjf

Regeringen vil fjerne udvidet håndværkerfradrag

Socialdemokratiet vil i sit kommende finanslovsudspil rulle Boligjobordningen - også kaldet håndværkerfradraget - tilbage til normalen.

Det skriver TV 2.

- Det boost, vi gav til Boligjobordningen, var tænkt som et midlertidigt initiativ under coronakrisen. Og derfor er det som udgangspunkt ikke tænkt med i næste års finanslov, siger Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, til mediet.

Med finansloven for 2021 forhøjede regeringen fradraget for service- og håndværksydelser. I hele 2021 har alle danskere derfor kunnet få et fradrag på 25.000 kroner – mod de normale 12.500 kroner – for løn til håndværkere ved energiforbedringer eller klimatilpasninger.

Flere støttepartier har også givet udtryk for, at man ønsker at rulle ordningen tilbage, som Licitationen - Byggeriets Dagblad omtalte her.

Boligjobordningen er ellers populær blandt danskerne. Den seneste opgørelse viser, at cirka 480.000 borgere i 2019 indberettede fradrag for service- eller håndværkerydelser.

Finanslovforslaget for 2022 skal præsenteres for Folketinget senest 1. september, og den endelige finanslovsaftale indgås almindeligvis i november.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14