23948sdkhjf

Stærke bud på minigravere fra dansk forhandler

Kubota er ikke uden grund kendt som markedets mest fremtidsorienterede og innovative producent af minigravemaskiner til bl.a. bygge- og anlægsbranchen. Kubotas stærke position bygger på et systematisk og kontinuerligt research- og udviklingsarbejde, som nu kan opleves i form af to nye og markant opdaterede og forbedrede minigravemaskiner. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

V. Løwener A/S, som er Kubotas danske forhandler, kan nu tilbyde det danske marked et ultrakompakt og unikt maskinkoncept i form af de nye modeller K008-5 og U10-5 med en driftsvægt på 975 hhv. 1125 kg. Maskinerne er et oplagt bud på opgaveløsning under trange pladsforhold, uden at der er gået på kompromis med væsentlige parametre, såsom maskinkraft, ydeevne, produktivitet, sikkerhed og førerkomfort.

De nye minigravere K008-5 og U10-5, som erstatter de populære K008-3, U10-3 og U10-3SL versioner, er udstyret med Kubota Stage V motor til optimering af maskinkraft og miljøvenlighed. Sporvidden kan indstilles helt ned til 0,7 m (K008-5) og 0,75 m (U10-5 uden bagudhæng). Det enestående forhold mellem kraft og vægt gør det muligt at arbejde mere produktivt på vanskeligt tilgængelige steder med et mere skånsomt tryk på underlaget.

Høj komfort

De to nye modeller byder på høj førerkomfort og sikkerhed. U10-5 versionen er udstyret med brugervenligt sidemonteret joystik som standard. Herudover er begge modeller forbedret med et mere komfortabelt og slidstærkt førersæde, mere benplads og en ergonomisk betjeningskonsol.

Kubota har selvfølgelig også lagt vægt på maskin- og førersikkerheden i de nye versioner, der standardmæssigt inkluderer en bred vifte af sikkerhedsudstyr. Maskinerne er således udstyret med LED-lys på bommen, sikkerhedsspærre af AUX (et system, som forhindrer udstyret i at bevæge sig utilsigtet) samt en tydelig (orangefarvet) sikkerhedssele med lysalarm, som aktiveres, hvis føreren har glemt at spænde sikkerhedsselen. De nye minigravere K008-5 og U10-5 er ligesom de større Kubota maskiner udstyret med det kendte og effektive Kubota startspærresystem.

Nem service

Service og vedligeholdelse af maskinerne udføres let, enkelt og hurtigt, hvilket er ensbetydende med minimale stilstandsperioder og maksimal produktivitet.

Kort fortalt er de nye versioner K008-5 og U10-5 ultrakompakte maskiner opdateret med mange af de egenskaber, der kendetegner de større Kubota modeller. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14