23948sdkhjf

Nordjysk entreprenør henter ny førstemand: Mere fokus på entreprenørforretningen

33-årige Mikkel Westergaard er tiltrådt som adm. direktør i Trigon. Hans mål er, at entreprenørselskabet med base i Frederikshavn i et større omfang skal være markedsleder i den nordligste del af Danmark.

- Målet er klart at vinde markedsandele ved at være det rigtige valg for vores kunder og samtidigt gøre det endnu mere synligt, hvad Trigon giver tilbage, siger Mikkel Westergaard i en pressemeddelelse om direktørskiftet.

Koncernen med mange grene

Trigon-koncernen består ud over entreprenørforretningen af Greensource, der arbejder med vedvarende energiløsninger, Villy Andersen A/S, der arbejder med i styrede underboringer, Frederikshavn Jordhotel og Trigon Ejendomme.

Virksomhederne har hovedsæde i Frederikshavn og beskæftiger i dag i alt 84 medarbejdere.

Trigon er ejet af en almennyttig fond, Civilingeniør Bent Bøgh og hustru Inge Bøghs fond (Trigon-Fonden). 

Trigons hidtidige adm. direktør, Karl Erik Slynge, forlader ikke firmaet, men bliver koncerndirektør med særligt fokus på Trigons Ejendomme og udviklingsprojekter.

Fra bilhuse til direktørpost

Trigons nye direktør kommer fra en ledende stilling i HPH Totalbyg i Hinnerup, der siden 2013 er vokset fra 6 til 150 medarbejdere. Han har i sit tidligere virke samarbejdet med Uggerhøj-koncernen om en række bilhuse i Silkeborg, der havde den hidtidige Trigon-direktør Karl Erik Slynge som rådgiver.

Det lykkedes Slynge at overtale Mikkel Westergaard til at flytte familien med til Frederikshavn fra Silkeborg-egnen, så han kunne overtage ledelsen af Trigon. 

Øget vækst på menuen

Mikkel Westergaard har det, firmaet betegner som en "kundeorienteret tilgang" til entreprenørbranchen og varige relationer som må¨l. Det gælder med andre ord om at komme ind i varmen – og blive der.

- Erhvervsklimaet i Danmark er godt i disse år, og der er gang i rigtig meget her i Nordjylland. Det er også mit indtryk, at der mange steder er et øget fokus på kvalitet og bæredygtighed, og det er et godt udgangspunkt for, at Trigon kan omsætte sine kompetencer i øget vækst, fastslår Mikkel Westergaard. 

- Samtidig har jeg stærkt fokus på omkostninger, for det er nøglen til, at vi også kan vækste, når konjunkturerne vender, fastslår Mikkel Westergaard. 

Trigons byggeselskab, Aktieselskabet Trigon, kom ud af senenste regnskabsår med et plus på 2,4 mio. kr., samme tal som året før. Bruttofortjenesten derimod var vokset til 33,9 mio. kr. i  2020 fra 31,7 mio. kr. året før.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14