23948sdkhjf

Entreprenør fra Fredericia lander stort byggeprojekt efter rekordoverskud

CJ A/S i Erritsø landede i regnskabet for 2020 deres største overskud nogensinde. 

Og nu ser væksten ud til at fortsætte. Fredericia Dagblad skriver nemlig, at entreprenøren netop har vundet den største opgaver i virksomhedens historie, idet de skal bygge et stort rækkehusprojekt med 152 boliger

CJ A/S kom ud af 2020 med et overskud på 19,9 millioner kroner efter skat mod 13 millioner kroner året forinden. Samtidig havde de en omsætning på 389 millioner kroner i 2020, hvilket også er en ny rekord siden virksomhedens grundlæggelse i 2010.

CJ A/S har nu en egenkapital på 42,6 millioner og godt 150 ansatte, ifølge de offentlige tilgængelige regnskabsoplysninger.

- Omsætningen er blandt andet påvirket positivt af involveringen i nogle markante projekter i både Kolding, Fredericia og Odense, skriver CJ A/S i regnskabet.

Virksomheden har hovedkontor på Erritsø Møllebanke og afdelinger i Langeskov på Fyn og i Horsens.

Største kontakt

Nu har entreprenøren netop indgået den største kontrakt. Virksomheden skal nemlig være hovedentreprenør på 152 privatopførte rækkehuse i Odense, et projektet der hedder 'Snestrup Have'.

- Det er en opgave til 170 millioner kroner, siger Hans Jørgen Ebbesen, administrerende direktør i CJ A/S til Fredericia Dagblad.

Opgaven forventes at gå i gang i løbet af indeværende år, og de første familier forventes at kunne flytte ind i en af rækkehusene i løbet af 2022.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125