23948sdkhjf

Eurodan-huse omsatte igen for mere end en milliard kroner

Det nyeste årsregnskab fra Eurodan-huse viser, at forretningen endnu engang har leveret en omsætning i milliardklassen. Administrerende direktør er glad for resultatet, og sender en særlig tak til de ansatte

Eurodan-huse har i dag offentliggjort et regnskab, der viser et resultat på knap 59 millioner kroner før skat. Derudover har virksomheden formået at omsætte for mere end en million kroner.

Det til trods for, at året har været meget usikkert. Både for virksomheden og for medarbejderne.

- Det har været et anderledes år, og vores medarbejdere har arbejdet under vanskelige forhold. De fortjener den største ros og respekt, for den måde de har håndteret hele situationen på, siger Thomas Dahl, administrerende direktør i Eurodan-huse.

Men efter boligmarkedet dykkede i begyndelsen af 2020, begyndte det i foråret at tage fart for virksomheden ordrebog.

Efterspørgslen på huse og grunde steg og skabte travlhed, alt imens der skulle arbejdes hjemmefra og tages diverse hensyn til pandemien skulle tages både i forhold til kunderne og i forhold til hele værdikæden i øvrigt.

Prisstigninger på materialer

Den administrerende direktør forventer, at det kommende år også vil være et indbringende år, dog med visse forbehold.

Grundet de store stigninger i priserne på boliger og den stigende efterspørgsel, er materialerne også steget i pris. Det gør det dyrere at etablere nye huse.

Det vigtigste for Eurodan-huse er dog, at byggebranchen ikke har været så hårdt ramt, som andre sektorer.

- Vi har opnået et godkendt resultat, som vi er meget stolte over, siger Thomas Dahl.

Af samme årsag ser han også lyst på fremtiden.

- Vaccineprogrammet er ved at rulle igennem. Vi kan rejse, gå til koncerter osv., og det vil helt sikkert fylde danskernes tid i efteråret, siger Thomas Dahl.

Han er sikker på, at der fortsat vil blive investeret i nye boliger, som kan danne rammerne omkring familien, og som fungerer optimalt, hvis vi igen bliver ramt af en corona lignede sygdom

- Hjemmet har fået en mere central rolle. Vi skal kunne leve hele livet herfra. Der skal være plads til både arbejde og fritid. Og når vi bruger mere tid i hjemmet, skal det fungere godt, og være et sundt og rart sted at være, afslutter direktøren.

Eurodan-huse har 291 ansatte, hvilket er en stigning på 26 medarbejdere i forhold til sidste år. Virksomheden har ifølge det nyeste regnskab en egenkapital på ca. 156 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.143