23948sdkhjf

Landinspektør lander seks-årig kontrakt med Aarhus Vand

Det bliver landinspektørfirmaet LE34, der i den kommende seksårige periode skal levere opmåling og geodata til forsyningsselskabet Aarhus Vand.

Det står klart efter den offentlige udbudsproces hvor i alt fire selskaber dystede om kontrakten, fortæller LE34 i en pressemeddelelse.

- Det er en fantastisk berigende oplevelse at arbejde sammen i det nuværende vandpartnersamarbejde, som har ført til udvikling i både dansk og international forsyningskontekst, og hvor barren for innovation sættes højt, siger Torbjørn M. Pedersen, forretningschef for LE34 Forsyning og kontraktansvarlig for samarbejdet med VandPartner.

- I international kontekst er vi blandt andet med i et GIS-projekt i forsyningen i havnebyen Tema i Ghana. Vi er både ydmyge og stolte over, at Aarhus Vand således anerkender vores lyst til vidensdeling, globalt udsyn og innovationshøjde, siger Torbjørn M. Pedersen.

I løbet af det hidtidige samarbejde har Aarhus Vand spillet en stor rolle i LE34’s udvikling af opmålings-appen SmartSurvey, der omsætter simpel video fra en mobiltelefon til en kompleks 3D-punktsky, som sikrer det digitale overblik. Og ifølge landinspektørfirmaet er det også en stor fordel, at LE34’s projektteam består af de samme medarbejdere, som har løst opgaver for forsyningsselskabet siden 2016.

- Der er en god stemning og stort engagement om opgaverne i Aarhus Vand. Vi afprøver med jævne mellemrum nye målemetoder og udvikler nye løsninger, og det giver ekstra energi, når vi sammen lykkes om at gøre tingene bedre og smartere en tidligere, siger Rasmus Gregersen, daglig projektleder for LE34’s projektteam til Aarhus Vand.

Favrskov Forsyning, der også er involveret i dele af VandPartner-samarbejdet, har kørt en udbudsproces parallelt med Aarhus Vand. Forsyningsselskabet har indgået kontrakt med LE34 om levering af landinspektørydelser, som skal understøtte de kommende renoveringsprojekter. Som de hidtil største projekter i Favrskov Forsynings historie skal der blandt andet laves kloakseparering i Hadsten og Søften, så spildevandsledningerne bliver bedre rustet til at håndtere skybrud.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.219