23948sdkhjf

Saint-Gobain selskab køber dansk akustikloftsfirma

Det danske firma Fade, der har specialiseret sig i akustiske gipsloftsystemer, er blevet opkøbt af Saint-Gobain Ecophon.

Opkøbet giver Ecophon mulighed at udvide sit sortiment af tekniske løsninger inden for akustik, design og bæredygtighed, mens det giver Fade mulighed for at fremskynde sin vækst i Europa ved at få adgang til en bred vifte af segmenter så som hoteller, sundhedspleje og uddannelse, lyder det i en pressemeddelelse. 

– At blive del af Ecophon Group er et spændende næste kapitel i Fade’s internationale ekspansion og en anerkendelse af vores innovationsindsats, siger Kasper Ehlert, adm. direktør hos Fade, i meddelelsen om opkøbet.   

Fade's akustiske gipssystem kan anvendes på de fleste overflader, herunder både lige og buede vægge, skarpe kanter og buede kupler. Det er ifølge firmaet ikke mindst værdsat af arkitekter og indretningsarkitekter. 

Fade blev grundlagt i 2014 og er i dag vokset til en af de førende i Norden, ligesom virksomheden har opbygget gode positioner i Europa, Mellemøsten og Afrika. På kundelisten finder man restauranten Le Jules Verne I Eiffeltårnet, fodboldklubben Tottenhams stadion i London, Museum of the Future I Dubai samt kontor- og detailbyggerier i Seoul og Melbourne.

Fades glatte overflade bliver nu tilføjelse til Ecophons udvalg af højtydende akustiske løsninger. 

Parterne oplyser ikke købssummen.

Fakta: Saint-Gobain Ecophon 

Saint-Gobain Ecophon udvikler, producerer og markedsfører akustiske produkter og systemer.

Ecophon har forretningsenheder i 14 lande, delegationer i yderligere 30 lande verden over, og omkring 800 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i Hyllinge, lige uden for Helsingborg, i Sverige. Ecophon er en del af den globale Saint-Gobain koncern.

 

Fade Acoustic Ceilings Europe ApS
mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttoresultat 6,1 2,8
Driftsresultat 1,7 0,4
Resultat før skat 1,6 0,2
Årets resultat 1,2 0,2
Aktiver 5,0 2,9
Egenkapital 2,2 0,9
Gns. antal ansatte 7 5
Regnskabsåret blev afsluttet 30.06.2020.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125