23948sdkhjf

Byggeriets tidligere førstemand lander ny toppost

Lars Storr-Hansen, der tidligere har været adm. direktør i Dansk Byggeri og erhvervsudviklingsdirektør i Dansk Industri, er ny adm. direktør i FSR – danske revisorer. Han afløser Charlotte Jepsen, der stopper efter 13 år på posten.

I perioden 2008 - 2020 var Lars Storr-Hansen adm. direktør for Dansk Byggeri. I forbindelse med, at han forlod Dansk Byggeri i januar 2021 bragte Licitationen dette interview. Senest har Lars Storr-Hansen været erhvervsudviklingsdirektør i Dansk Industri.  

– Revisorbranchen har en helt central rolle i forhold til at skabe tillid og troværdighed om virksomhedernes regnskaber. Det er en rolle, som er blevet meget tydelig her under coronakrisen, hvor revisorerne har været med til at sikre, at de mange milliarder af kroner, der er udbetalt i kompensation, er nået sikkert ud til virksomhederne, siger Lars Storr-Hansen i en pressemeddelelse fra FSR - danske revisorer, og fortsætter: 

– Jeg hæfter mig samtidig ved, at FSR – danske revisorer nyder stor respekt hos politikere og myndigheder som en troværdig og pålidelig samarbejdspartner. Det giver os et meget stærkt fundament at bygge videre på.

Bestyrelsesformand Lars Kronow fremhæver, at der har været gode og konstruktive drøftelser om de fremadrettede prioriteringer for foreningen, herunder også om valg af en ny leder: 

– Vi har i fællesskab sikret en meget smidig overgang til en ny ledelse. Det er meget positivt og til gavn for hele foreningen. Med valget af Lars Storr-Hansen er der desuden fundet en dygtig og kompetent afløser med mange års erfaring fra organisationsverdenen og fra Christiansborg, som, jeg er sikker på, kan tage over og være med til at præge branchen og den nye strategi.

Charlotte Jepsen fratræder sin stilling per 30. juni 2021. Lars Storr-Hansen tiltræder som ny adm. direktør for FSR - danske revisorer den 16. august 2021. I perioden den mellemliggende periode vil foreningens faglige direktør, Camilla Hesselby, varetage rollen som konstitueret adm. direktør. 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125