23948sdkhjf

Byggetvillinger køber endnu et sygehus og bygger 100 seniorboliger

Freja Ejendomme har solgt det tidligere Give Sygehus i Give. Nu skal den store ejendom omdannes til seniorboliger. 

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, har solgt det tidligere sygehus i Give til bygge- og boligudlejningsfirmaet Grønnely A/S. Her er planen at omdanne den store ejendom til seniorboliger med diverse fælleslokaler. 

– Planen er at omdanne ejendommene til cirka 100 indbydende og moderne seniorboliger. De fremtidige beboere kommer til at nyde godt af de naturskønne omgivelser med skov og mark lige i nærheden, fortæller Peder Blak, adm. direktør hos Grønnely, i en pressemeddelelse fra Freja Ejendomme. 

– Vi planlægger også at etablere fælleslokaler og aktivitetsarealer. Det kunne eksempelvis være spil- og sportsfaciliteter, som bidrager til fællesskabet, tilføjer han.

Hos Grønnely forventer man at kunne påbegynde byggeriet i begyndelsen af 2022.

Tvillinger med en mission 

Bygge- og boligudlejningsfirmaet Grønnely blev etableret i 2001 af tvillingebrødrene Peder og Kristian Blak, med en ganske særlig målgruppe for øje. Missionen er at bygge boliger til børnefamilier og seniorer, ud fra en betragtning af at denne type boliger generelt er en mangelvare på det danske boligmarked.

Grønnely står derfor allerede bag større projekter i Nykøbing Falster, Gilleleje, Ejby og Sønderborg. Tidligere i år købte man af Freja Ejendomme det tidligere gigthospital i Graasten, som ligeledes skal omdannes til seniorboliger.

Al byggeri er baseret på genbrug af ejendomme, der ikke længere er i brug, og alle boliger opføres med genvækst, som sørger for, at varmen bliver genanvendt. Al byggeri sker med det formål at kunne præsentere familier og seniorer for nye boligmuligheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125