23948sdkhjf

Byudvikler køber grunde i Vejle for over 100 mio. kr.

Banedanmark har fået et endeligt "ja" fra Finansudvalget til, at de må sælge deres del af Posthusgrunden til ejendoms- og byudikleren NPV. Det skriver Vejle Amts Folkeblad. 

NPV er dermed et skidt nærmere på at realisere projektet Gammelhavn, hvor de ifølge deres hjemmeside vil etablere "en mindre bydel" på 70.000 kvm i Vejle med omkring 450 boliger, butikker, cafeer, grønne arealer, en bypark og cirka 750 parkeringspladser. 

Med godkendelsen af købet af Banedanmarks grund kan NPV nemlig ifølge Vejle Amts Folkeblad realisere de betingede handler, som de har indgået med Postnord og DSB, der ejer de resterende to grunde, der udgør Posthusgrunden. 

Jens Schaumann, adm. direktør i NPV, har tidligere fortalt til mediet, at selskabet selv har de mere end 100 mio. kr., som Posthusgrunden kommer til at koste i alt. Selve Banedanmarks grund skal byudvikleren ifølge aktstykket fra Finansudvalget betale 25,7 mio. kr. for. 

Ifølge NPV's hjemmeside er projektet tegnet af Årstiderne Arkitekter og man regner med, at Gammelhavn-projektet er færdigt i 2022. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125