23948sdkhjf

Vejle-entreprenør med små 100 ansatte får ny topchef

STB Byg og STB Håndværk i Vejle har udnævnt økonomidirektør Jan Boendorf Madsen til ny adm. direktør pr. 1. maj 2021.

– Det er helt i tråd med strategien, at jeg nu trækker mig som adm. direktør, siger medejer Jens Winther i en pressemeddelelse fra den vejlensiske entreprenørvirksomhed og uddyber: 

– Vores strategi, der rækker mod 2023, er grundlæggende bygget op omkring to temaer. For det første skal vi skabe gode kundeoplevelser ved at fokusere vores forretning mod kernekompetencen, og for det andet har Jan Olesen (medejer, red.) og jeg et ønske om at trække os et skridt væk fra drift ledelsen de kommende år. 

STB-selskaberne kort

STB Byg A/S og STB Håndværk A/S har til huse nord for Vejle og beskæftiger små 100 medarbejdere.

Firmaet beskæftiger sig med hoved-og totalentrepriser over hele landet, samt egenproduktion inden for tømrer, murer-og støbeområdet.

Selskaberne ejes ligeligt mellem Jan Olesen og Jens Winther.

Jens Winther har de seneste 10 år stået i spidsen af virksomheden. Det planlagte generationsskifte vil løbende blive effektueret de kommende år, og med udnævnelsen af Jan Boendorf Madsen er rejsen for alvor begyndt. 

Det er dog ikke planen at de to ejere, Jens Winther og Jan Olesen, vil trække sig helt fra virksomheden. De vil begge forblive i bestyrelsen, og Jens Winther vil varetage posten som bestyrelsesformand, men også arbejde med salgs- og projektudvikling. Det er dog kun Jens, der trækker sig et skridt væk fra driften, på nuværende tidspunkt.

De rette kompetencer i rygsækken

Jan Boendorf Madsen kom til STB BYG i oktober 2020, hvor han overtog ansvaret for virksomhedens økonomifunktion. Det har dog hele tiden været planen at direktørposten kunne komme i spil, hvis samarbejdet fungerede til alles tilfredshed, lyder det fra firmaet. 

Og ifølge Jens Winther har den nye topchef kompetencer inden for økonomi, strategisk forretningsudvikling og ledelse i rygsækken, som skal komme STB Byg til gode de kommende år. 

Jan Boendorf Madsen kom fra en stilling som økonomidirektør ved Dovista, en gruppe virksomheder på markedet for facadevinduer og yderdøre. Inden da havde han en lignende stilling i Velux, der har samme ejer som Dovista. 

– Jeg kommer med mange års erfaring fra byggebranchen, med en god værktøjskasse af relevant erfaring inden for økonomi og ledelse, lyder det fra den nyudnævnte direktør. 

– Med særligt fokus på sammenhænge i vores værdikæde og organisation samt stærke samarbejdsrelationer, er vejen banet for en spændende tid, i - og for STB, tilføjer han.       

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dømt for bestikkelse: Herlev-entreprenør forlader direktionen
Renovering af historisk krydstogtskaj kræver 790 spunspæle og 400 jordankre
Omdanner vandværksgrund til bypark og varmeværk
115 ekstra millioner på limpinden: – Bestemt et helt igennem acceptabelt resultat
Direktørskifte i Elindco
Borgmester reagerer på Mærsks byggeplaner: "Ikke værdigt"
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.3