23948sdkhjf

Skjøde bygger endnu et kontorhus for PFA

Entreprenørselskabet H. Skjøde Knudsen fortsætter med at sætte sit aftryk på hjembyen Odenses nye bydel, Cortex Park. 

Alt imens den Odense-baserede entreprenør opfører pensionsselskabet PFA's første af to kontordomiciler i bydelen i det sydøstlige Odense, er der nu også indgået en aftale om at opføre bygning to i form af godt 5.500 kvm kontordomicil i fem og seks etager. Det oplyser Skjøde i en pressemeddelelse. 

Domicilet opføres i to fløje med henholdsvis seks og fem etager. Ligesom det første PFA-byggeri henvender det sig til flere forskellige erhvervslejere med parkering i kælderen, fællesfaciliteter i stuen og kontorfaciliteter på de øvrige etager. 

Fakta: Cortex Business Park II

Bygherre: PFA Ejendomme

Totalentreprenør: H. Skjøde Knudsen

Areal: Cirka 5.500 kvm fordelt på fem og seks etager med cirka 1.450 kvm parkeringskælder

Stueetagen rummer fællesfaciliteter i form af blandt andet køkken og kantinefaciliteter.

Hele byggeriet opføres efter bæredygtighedsstandarden DGNB Guld.

Hvor det første projekt især henvender sig til virksomheder med brug for meget plads og adgang til fællesfaciliteter, er det nye domicil primært målrettet mindre virksomheder og organisationer, som har behov for mellem 250 og 2.000 kvm og færre fællesfaciliteter. 

– Vi oplever en øget efterspørgsel på den slags blandede kontordomiciler og forventer kun, at efterspørgslen vil stige i de kommende år. Samtidig oplever vi, at udviklingen på arbejdsmarkedet generelt og coronapandemien specifikt skubber på en udvikling hen imod mere fleksible kontormiljøer, der kan tilgodese en hverdag med mange skiftende arbejdssituationer, siger adm. direktør i Skjøde, Allan Nielsen, i pressemeddelelsen. 

Samlet investering på 400 millioner 

Byggeriet går i gang til maj og bliver – ligesom det første Cortex Park-kontorbyggeri - certificeret efter DGNB Guld-standarden, som betyder et højt niveau inden for bæredygtighed, økonomi og sociale forhold. 

PFA's to investeringer i Cortex Park beløber sig til lige knap 400 mio. kr., og byggeriet skal efter planen stå færdigt i 2022. 

Cortex Park II er tegnet af Jesper Thyge Brøgger og Archidea Arkitekter.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.235