23948sdkhjf

Sjællandsk installatør på opkøb i Nordsjælland

Installationsvirksomheden SIF Gruppen har opkøbt el-installatøren Elektas i Lynge vest for Farum, som et led i generationsskiftet. Overtagelsen skete officielt den 1. april, oplyser SIF Gruppen i en pressemeddelelse. 

Med købet følger Elektas cirka 17 medarbejdere, som fortsætter under samme ledelse med Richard Østergaard som adm. direktør i virksomheden. Han har stået i front siden starten i 1987 og har været eneejer, fremgår det af Det Centrale Virksomhedsregister. Medarbejderne vil efter ejerskiftet også fortsat have deres daglige gang på kontoret i Lynge. 

– Det er med stor respekt for virksomhedens mange års erfaring og respekt for det gode håndværk, at vi har opkøbt Elektas, udtaler Lars Mejlby, adm. direktør SIF Gruppen i forbindelse med opkøbet. 

Foruden en endnu stærkere tilstedeværelse i Storkøbenhavn skal opkøbet tilføre yderligere kompetencer inden for SIF Gruppens strategiske udvikling, med fokus på service, entrepriser, ABA, certificeret netværk og datainstallationer, herunder systimax. 

Udvidelserne i SIF Gruppen har det seneste lille års tid bud på etablering af en afdeling for el-termografering og ultralydsscanning samt en ny afdeling i Nordsjælland, lød det fra Lars Mejlby, da Licitationen - Byggeriets Dagblad fik en snak med ham sidste juni om udvikling i firmaet.

Elektas El-installationer A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 21,4 9,2
Resultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) 11,6 15,7
Resultat før skat 11,4 0,0
Årets resultat 8,9 0,0
Aktiver i alt 19,1 4,4
Egenkapital 9,9 0,9
Gns. antal ansatte 19 18
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141