23948sdkhjf

Rønnow Arkitekter sætter meningsmenneske og medieboss for bordenden

Rønnow Arkitekter har netop fået ny bestyrelsesformand i form af Lisbeth Knudsen, som i den bredere offentlighed er velkendt som meningsdanner og debattør.    

– Med sin tunge ledelses- og bestyrelseserfaring inden for især medier, kunst og kultur samt sit store engagement i væsentlige samfundsspørgsmål, ikke mindst i bæredygtighedsdagsordenen, er Lisbeth Knudsen en kapacitet, som vi er overbeviste om, vil kunne yde et væsentligt bidrag til vores fortsatte strategiske udvikling af Rønnow Arkitekter, siger Mette Prip Bonné, partner i Rønnow Arkitekter og arkitekt MAA, i en pressemeddelelse.

Kort om Rønnow Arkitekter 

Rønnow Arkitekter har omkring 40 ansatte på kontoret i København og er særligt kendt for sit arbejde med bevaring og udvikling af arkitektonisk betydningsfulde bygninger - både som nybyggeri og som historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer.

Niras  og nyheder

Udover formandspost i Rønnow Arkitekter er Lisbeth Knudsen medlem af bestyrelserne i blandt andet Niras Group, Illum-Fondet og Enigma – Museum for post, tele og kommunikation samt bestyrelsesformand for blandt andet Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL), Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt Odense Symfoniorkester. 

Lisbeth Knudsen arbejder som strategidirektør hos Altinget og Mandag Morgen, tidligere chefredaktør samme sted. Tidligere har hun haft ledelsesposter i blandt andet Berlingske Media og DR. 

– Jeg glæder mig til sammen med bestyrelse og medarbejdere at videreudvikle på den stærke profil, som virksomheden allerede har med bæredygtig byggeskik både i forhold til arbejdet med historiske bygninger og med nybyggeri. Det er et stærkt DNA og en position med et potentiale, der passer helt rigtigt til den fremtid, vi kigger ind i, og de holdninger, som vægter højt hos kunderne, siger den nyudnævnte bestyrelsesformand.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ingeniør: Ikke nok at frabede sig hop på fantribune i Parken
Regnskab: Jysk elementproducent mere end tredobler sit overskud
NCC har sat slutspurten ind på stort renoveringsprojekt
Nyt byggefirma går konkurs
150 studerende designer nyt oplevelsescenter nær Aalborg
Vælger Enemærke & Petersen til stor renovering
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.126