23948sdkhjf

Syv skal bygge Silkeborg-skole til 206 millioner

18/3 kl. 12:08 Tilskrivning omkring den totale anlægsbevilling og den anslåede værdi af de syv udbudte entrepriser

Rådgiverne blev fundet for et år siden, og nu kommer fagentrepriserne på den nye Dybkærskole i Silkeborg i udbud. Derfor udbyder Silkeborg Kommune nu i prækvalifikation byggeriet, oplyser kommunen, som gennemfører udbuddet i samarbejde med DK-2 Bygherrerådgivning, Årstiderne Arkitekter / Sweco Danmark, Vega og Autens.

Udbuddet er inddelt i syv fagentrepriser; tømrerentreprisen, vvs-entreprisen, råhusentreprise, anlægsentreprise, sprinklerentreprise, ventilationsentreprise og teknikentreprise. 

På hver entreprise udvælges fem ansøgere. Herefter gennemføres en licitation, hvor de valgte ansøgere får mulighed for at regne på opgaven og afgive et tilbud. 

Tidsplanen på processen arbjeder med en prækvalifikationsfase fra den 26. marts til 7. maj, tilbudsfasen løber fra den 11. maj til 8. juni, hvor der udsendes meddelelse om tildeling af kontrakterne. Efter en stand-still periode er planen så, at der bliver indgået kontrakter i perioden fra den 3. til 16. august. 

206 millioners samlingspunt 

Ny Dybkærsskole for plads til cirka 800 elever og 90 lærere fordelt på indskoling, mellemtrin, udskoling, SFO og klubfaciliteter. Bygningen breder sig over 10.200 etagemeter, og den totale anlægsbevilling er på 206,3 mio. kr., hvoraf 139 mio. kr. udgøres af håndværkerudgifter til de syv udbute entrepriser.

Når skolen står færdig i 2023 – forudsat planerne holder - vil den rejse sig i tre forskudte plan på toppen af Gødvad Bakke i Silkeborg. Eleverne vil frit kunne bevæge sig mellem indendørs læringsmiljøer og udendørs terrasser. Teater og musik på musiktorvet, sprængfarlige eksperimenter på sciencetaget, fællesspisning i madhuset og leg og bevægelse i de bakkede udearealer er nogle af elementerne i visionen for den nye Dybkærskole.

Den nye skole placeres i forlængelse af Gødvads bydelscenter og den eksisterende hal, ligesom den vil koble sig på en ny hal og multihus, som står færdigt til foråret. Det betyder, at det ikke alene er medarbejdere og elever, der får glæde af skolen. Den nye skole vil tilbyde faciliteter og uderum, hvor man kan mødes – også uden for skolens åbningstid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109