23948sdkhjf

Bravida vinder flerårig aftale for Aarhus Kommune

21.000 LED-armaturer skal fremover belyse en stor del af vejnettet i Aarhus Kommune, og det er Bravida Danmark, som skal udføre det store opgave. 

Teknikentreprenøren har nu underskrevet kontrakt med Aarhus Kommune på den omfattende energirenovering af vejbelysningen, der skal sikre kommunen mindre CO2-udledning og flere besparelser på elregningen. Det oplyser Bravida i en pressemeddelelse. 

Opgaven indebærer, at Bravida skal udskifte en stor del af det eksisterende belysningsanlæg og udtjente armaturer med nye LED-armaturer på blandt andet kritisk vejnet, såsom ringveje og indfaldsveje, samt på en del villaveje. 

– Vi går målrettet efter at få opgaver, der hjælper vores kunder med til at nedsætte CO2-udledningen. Derfor er vi også ekstra glade for, at vi er lykkedes med at imødekomme Aarhus Kommunes ønske om, at tilbyde armaturer der giver den bedste energibesparelse, siger direktør for Region Infrastruktur, Ole Høgh, i pressemeddelelsen. 

Parterne oplyser intet om økonomien i aftalen, men udbudsmaterialet sætter den anslåede værdi til 80 mio. kr. 

Projektet er en del af kommunens nye belysningsstrategi, som skal skabe tryghed med den forbedrede belysning og energibesparelser i kommunen.

Arbejdet går i gang i løbet af marts og forventes afsluttet inden for to år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156