23948sdkhjf

Niras får ny næstkommanderende

Tina Hørbye Christensen er netop tiltrådt som økonomidirektør og executive vice president

Der er lagt op til en stærk forening mellem ingeniører og økonomer i Niras. Topledelsen i den rådgivende ingeniørvirksomhed har pr. 1. marts ansat 40-årige Tina Hørbye Christensen som økonomidirektør.

Tina kommer med mere end 20 års erfaring fra virksomheder som A.P. Møller-Mærsk, ISS, Dansk Standard og Debitel. Senest havde hun stillingen som CFO i WSP Danmark (tidligere Orbicon), som hun altså har forladt efter ét år på posten.

- Jeg glæder mig til at være med til at løse nogle af samfundets udfordringer og bidrage til bæredygtig omstilling igennem mit arbejde for NIRAS. Og mere lavpraktisk glæder jeg mig til nu at lære virksomheden og mine nye kolleger at kende, selvom det naturligvis bliver lidt specielt her i starten på grund af Corona-pandemien, siger Tina Hørbye Christensen i en pressemeddelelse.

I Niras har hun titel af CFO og executive vice president.

Digitalt og bæredygtigt

Carsten Toft Boesen, som er Niras’ adm. direktør ser frem til samarbejdet, som skal sætte aftryk helt ud i projekterne.

- Vi er meget tilfredse med at få en kapacitet som Tina med i den strategiske udvikling af Niras - såvel internationalt som på vores skandinaviske hjemmemarked. Vores hovedprioritet er at levere projekter af højeste kvalitet til vores kunder, samtidig investerer vi massivt i organisk vækst, digital innovation og udvikling af bæredygtige løsninger. For at frigøre ressourcer til disse investeringer er det afgørende med en fortsat udvikling og effektivisering af vores globale forretningsprocesser samt systemer, og her er Tina den helt rigtige medspiller, siger Carsten Toft Boesen i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.344