23948sdkhjf

Elf Development indgår aftale med entreprenør til 17.000 kvm boligkompleks

CG Jensen skal i totalentreprise opføre et 17.000 kvm stort bolig- og erhvervskompleks i det nye boligområde IrmaByen i Rødovre for bygherren Elf Development. Det oplyser entreprenørselskabet på sin hjemmeside. 

Boligkomplekset kommer til at byde på både leje- og seniorboliger og i stueetagen vil der være restaurant og butikker, så man blandt andet vil kunne handle i Aldi og Rema 1000. I kælderen etableres parkering. 

– Vi har samarbejdet med CG Jensen to gange før og har hver gang oplevet et team, der løser opgaven i høj kvalitet inden for den økonomiske ramme – og til tiden. Det gør os trygge, siger teknisk direktør i Elf Development, Michel Reumert Reffs, om valget af totalentreprenør. 

Han henviser til, at CG Jensens division Byggeri Øst tidligere har bygget de to boligkomplekser Kernehuset og Parkanten i IrmaByen for Elf Development. 

CG Jensen har ryddet grunden og gør nu klar til at opføre det spændende kompleks, der skal stå klar den 15. marts 2023.

Elf Developments Irma-by

Området i Rødovre, hvor Irma havde sit domicil indtil 2012, træder i disse år frem som et ny boligkvarter, IrmaByen.

Elf Development er ejendomsselskabet bag IrmaByen, som omfatter 135.000 kvm med cirka 1.000 nye boliger med 3.000 beboere - når bydelen er fuldt udbygget.

Målet er blandt andet, at ikke to byggerier skal være ens i Irmabyen, og boligtyperne fordeler sig på alt fra parcelhuse og rækkehuse til etagebyggerier med andels-, ejer- og lejelejligheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.172