23948sdkhjf

Davidsen har slået de nordjyske pjalter sammen

Som et led i overtagelsen af de tidligere Optimera-byggecentre i Hjørring og Aalborg har Davidsens Tømmerhandel samlet alle nordjyske aktiviteter i Aalborg. Det har i det seneste år blandt andet resulteret i en massiv udvidelse af varesortimentet hos tømmerhandelen i Aalborg; en udvidelse, der styrker vækstambitionerne.

Selv om der er kommet nye farver på facaden og et større og mere moderne koncept i butikken, er det stadig de samme knap 30 lokale medarbejdere med 15-20 års erfaring, der rådgiver de professionelle håndværkere i den nye Davidsens Tømmerhandel i Aalborg.

Sådan lyder meldingen fra trælastchef Casper Jensen, der et år efter sammenlægningen af de to nordjyske byggecentre som Davidsen overtog i Hjørring og Aalborg, nu har åbnet alle porte på vid gab til den professionelle trælast med de blågule farver.

– Med opgraderingen til Davidsen-konceptet har vi fået 20 procent flere varer på hylderne og lageret end før. Det betyder, at vi kan betjene kunderne hurtigt og effektivt, hvilket er alfaomega for både de små og de mellemstore håndværksvirksomheder. Samtidig har vi fået et langt bredere sortiment på tværs af alle varegrupper, forklarer Casper Jensen.

Ambitioner om tocifret vækst

Casper Jensen har 25 års erfaring indenfor branchen. Senest som forretningschef for Optimera i Aalborg. Han er nu sat i spidsen for at føre forretningen videre i Davidsen-regi som en ambitiøs, professionel trælasthandel.

Som et afgørende skridt på vejen har Davidsen i Aalborg allieret sig med erfarne folk fra branchen, som Casper Jensen tidligere har arbejdet sammen med. Lars Ersted Nielsen er hentet hos en af konkurrenterne i byen som ny salgschef. Og Lars Svendsen, der i knap 10 år har været projektchef i Optimera, er udnævnt til ansvarlig for storkunder.

Derfor lægger trælastchefen heller ikke skjul på, at ambitionerne for Davidsen i Aalborg er store, og at fundamentet til årlig, tocifret vækst er støbt. Så afdelingen skal ud og hente markedsandele og have fokus på nye forretningsområder, og her står tømmerhandlen i Aalborg med Davidsen-konceptet nu stærkere i forhold til sortiment og løsninger.

– I dag er det ekstremt vigtigt for de professionelle, at de med kort tidsinterval kan bestille og afhente varer. Det kræver, at vi ligger inde med et stort lager af normale bestillingsvarer, så de kun behøver at handle ét sted. Derudover er det afgørende, at de professionelle kunder møder tung faglig viden overalt i organisationen, og det er der, vi er nu, siger Casper Jensen.

Også hurtig og fleksibel levering til de professionelle ude på byggepladserne er vigtig. Derfor møder natholdet i Aalborg ind kl. 21.30 og pakker og læsser Davidsens velkendte gule lastbiler, så de er klar til at køre ud med bestillinger fra kl. 6.30 hver morgen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141