23948sdkhjf

Topchef og medstifter sælger ud og forlader Zeso Architects

Efter 12 år som adm. direktør i Zeso Architects giver medstifter Torben Juul stafetten videre som led i et generationsskifte, der har været på vej det sidste halvår af 2020. Det oplyser arkitektfirmaet med kontor i København og Kina i en pressemeddelelsen. 

– Der opstod mulighed for et generationsskifte, og det valgte jeg at takke ja til. Jeg fratræder derfor min stilling som adm. direktør og har samtidig fået mulighed for at overdrage mine andele til de øvrige dygtige partnere i virksomheden, siger Torben Juul i meddelelsen. 

– Det glæder mig meget at det har kunnet lade sig gøre – og jeg er sikker på at Zeso Architects går en lys fremtid i møde med mange spændende opgaver i pipeline, fortsætter han. 

Firmaets nye ledelse

Den nye ledelse i Zeso Architects kombinerer – med firmaet egne ord – kræfter fra virksomhedens stiftelse med profiler, som har haft en stor andel i at definere tegnestuen igennem de senere år. 

Kristian Weber Thomsen, projektleder og teknisk direktør for tegnestuen, overtager rollen som adm. direktør. Det træk betegnes som en naturlig udvikling af hans rolle som halvdelen af den daglige ledelse igennem de sidste tre år. 

– Den kommende tid vil vi i ledelsen have fokus på at styrke vores nuværende kompetencer som virksomhed samt planlægge tegnestuens udvikling for de kommende år, udtaler Kristian Weber Thomsen i pressemeddelelsen. 

Claus Høeg Olsen, stiftende partner og som har bygget tegnestuen op fra bunden, fortsætter som primær partner med fokus på fortsat at sikre tegnestuens høje tekniske niveau. 

Endelig er der Kelly Andrew Nelson, som ligeledes fortsætter som primær partner. Han har været partner siden 2014 og er ansvarlig for at have opbygget tegnestuens Connectivity ekspertise og forvandlet den til flere realiserede lufthavnsprojekter i Danmark og det øvrige Norden. 

Generationsskiftet er effektueret pr. 1. februar 2021.

Zeso Architects A/S
mio. kr. 2018/19 2019/20
Bruttofortjeneste 23,3 28,0
Resultat før finansielle poster 2,3 2,7
Resultat før skat 1,1 0,6
Årets resultat 0,8 0,5
Aktiver 25,8 21,3
Egenkapital 5,1 4,3
Gns. antal heltidsbeskæftigede  34 41
Regnskabsåret blev afsluttet 30.09.2019.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.157