23948sdkhjf

Projektdirektør for vestjysk sygehus stopper

Projektdirektør for DNV-Gødstrup, Carsten Kronborg, skal være projektdirektør for udvikling af campusområde Katrinebjerg i Aarhus efter otte og et halvt i Region Midtjylland. 

Det oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse fredag.

Tidpunktet for jobskiftet falder sammen med, at byggeprojektet for DNV-Gødstrup nærmer sig sin endelige afslutning med de sidste byggeleverancer til det nye hospital i juni 2021.

Endnu mangler de sidste arbejder og afsluttende tests på Regionshospitalet Gødstrup. Overdragelsen fra byggeri til hospital fortsætter uden Carsten Kronborg, men med en mindre justering i den nuværende organisation.

Viceprojektdirektør Asger Schou overtager funktionerne som projektdirektør fra den 1. april 2021. Asger Schou blev senest tilknyttet DNV-projektet i august 2020 efter at han tidligere har været med i at færdiggøre både Det Nye Universitetshospital i Aarhus og den nye akutmodtagelse på hospitalet i Viborg.

Der er aftalt, at Carsten Kronborg kan bistå projektledelsen efter 31. marts, såfremt det bliver nødvendigt i forhold til de igangværende tvister med entrepriserne på byggepladsen i Gødstrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.157