23948sdkhjf

Helt efter planen - østjysk betonspecialist får ny direktør

Halvandet år efter, at han blev medejer og afdelingsleder i Aros Development, overtager Christian Holst nu direktørposten. 

Simon Elkjær, medstifter og tidligere direktør, skal fremover udelukkende tage sig af salget. Det oplyser firmaet, som udfører levering og montage af porebeton i hele landet, i en pressemeddelelse. 

Christian Holst er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og var tidligere ansat som projektchef hos Knudsgaard A/S, en baggrund som i Simon Elkjærs optik giver den nye direktør den rette forståelse byggeprocesserne.

– Vi har i halvandet år afprøvet samarbejdet og kemien, og det er det helt rigtige for Aros Development, udtaler Simon Elkjær i pressemeddelelsen. 

Vokser støt og roligt

Aros Development blev etableret i september 2017 i Egå ved Aarhus af Christian Aagaard-Brandenborg, som i dag er økonomidirektør, og Simon Elkjær, og i august 2019 blev ejerkredsen som nævnt udvidet med Christian Holst. 

Da Christian Holst blev medejer havde betonfirmaet 25 medarbejdere. Det tal er nu vokset til 30, men målsætningen er stadig at vokse til cirka 100 ansatte på sigt og blive blandt de bedste til montage og efterbehandling af porebeton i Danmark.

I forbindelse med, at han blev medejer, kom Christian Holst ind på, at så muligheder i at Aros Developemnt skulle tilbyde dækelementmontage og montage af vinduesfalse. Sidstnævnte er et at de nye tiltag, som firmaet har taget i 2020, lyder det nu, og der er blandt andet udført opgaver inden for dette på ældrecentret Pilehavehus i Vallensvæk og Engelparken i Haderslev.

Aros Development ApS
mio. kr. 2019 2018
Bruttoresultat  11,7 4,9
Driftsresultat  1,7 -0,3
Resultat før skat 1,5 -0,5
Årets resultat 1,2 -0,4
Aktiver  4,7 3,1
Egenkapital 0,9 -0,3
Gns. antal fuldtidsbeskæftigede  18 10
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125