23948sdkhjf

Tidligere politiskole har en fremtid som kontorer, skoler og omklædningsrum

Den permanente politiskole i Vejle er nu en realitet, og nedtagning af den midlertidige politiskole i Fredericia er startet, skriver modul- og pavillonfirmaet Mobilhuse i en pressemeddelelse. 

Det er entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen A/S der strå for at pille undervisningslokalerne fra hinanden igen, skriver JV.dk. Entreprenørvirksomheden fra Fredericia med Mobilhouse som underleverandør blev i foråret 2018 valgt til at opføre de midlertidige faciliteter til den vestdanske politiuddannelse i Fredericia.

Det har kostet i alt 97 mio. kr. at etablere og drive skolen i tre år. Kontraktsummen for opsætning, leje af moduler og nedtagning af byggeriet udgjorde 42 mio. kr. Dertil kommer leje af arealet på Ryes Kaserne, ekstra udgifter ved at drive to uddannelsescentre samt driftsudgifter.  

De midlertidige skolebygninger havde plads til 288 studerende og 50 lærere.

Bliver både til nye lokaler og nye skure

Politiskolen, som udgør i alt 4.487 kvm eller 79 moduler a 46 kvm, 29 gulvkassetter og 17 tagkassetter, fjernes nu fra Ryes kaserne i Fredericia og tages nu tilbage til Mobilhouse.

– Modulerne kommer ud på andre udlejningsopgaver eller de kan købes og konfigureres efter kundens ønske, siger direktør Benny Møller i pressemeddelelsen og nævner skoler, kontorer, omklædningsrum og lignende som fremtidsmuligheder for de mange moduler.

Anderledes går det for de 29 og 17 gulv- og tagkassetter, som nu bliver udnyttet i bygning af 46 nye Mobilhiouse-skure i Mobilhouses prisbillige gule serie.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14