23948sdkhjf

Vinduesproducent føjer nyt ben til forretningen

I 23 år har Bøllemosen Døre og Vinduer i fynske Kværndrup produceret og leveret døre og vinduer til håndværksmestre rundt om i hele landet. Nu føjer indehaver Klaus-Henrik Jørgensen en ny gren til virksomheden.

– Vi starter op med nethandel til private, for der er mange, der gerne vil købe selv. Vi har også oplevet en stigende efterspørgsel, siger Klaus-Henrik Jørgensen, der har haft tanken gennem længere tid.

– Vi har haft det i støbeskeen i halvandet år, men vi har haft sindssygt travlt i det her år, så derfor har vi udsat det lidt. Nu gør vi det så fra det nye år, siger Klaus-Henrik Jørgensen og tilføjer, at tømrere stadig vil være virksomhedens hovedforretning.

En ret stor investering

Udvidelsen betyder en investering på to millioner kroner, der primært er puttet i en ny maskine, mens en eksisterende står over for en opgradering.

– Det er en ret stor investering for os, bemærker Klaus-Henrik Jørgensen, der i seneste regnskabsår måtte se virksomhedens traditionelt sorte bundlinjetal farvet røde, da 2019/20 endte i et mindre minus.

Det var dog mere eller mindre ventet i kølvandet på blandt andet et mindre møbeleventyr for år tilbage.

– Vi vidste godt, at det ville være op ad bakke et par år efter, så vi er ikke overrasket. Nu er vi tilbage med fuld fokus på døre og vinduer, og det er det, vi skal, siger Klaus-Henrik Jørgensen, der forventer, at der ved næste regnskabsaflæggelse igen er sorte tal på bunden.

– Der er mange håndværkere, der har sindssygt travlt, og har de det, så har vi det som regel også. Vi har aldrig haft så stor en omsætning, som vi har lige nu, og de næste to måneder er ordrebogen også fyldt op. Når vi kommer til sommer, bliver det nok det bedste regnskab, vi har leveret, vurderer vinduesdirektøren.

Fra Kværndrup til Skagen

Den nye afdeling til privatsalg bliver drevet som et selvstændigt selskab med Klaus-Henrik Jørgensens hustru, Betina Jørgensen, samt en enkelt nyansat ved roret. Og mens Bøllemosen klinger af Fyn, får virksomhedens nye ben et mere nordligt navn, nemlig Skagensvinduet.

- Vi er faldet for Skagen og har også et hus deroppe. Skagen er meget dansk, og det er vores produkter også, så det var oplagt, forklarer Bøllemosen-direktøren, der peger på, at den nye afdeling bliver onlinebaseret.

– Men folk skal nemt kunne komme i kontakt med os, hvis de har spørgsmål eller har brug for hjælp, og det kan de også. Det har jeg det bedst med, men ellers har jeg ikke blandet mig så meget i det, forsikrer Klaus-Henrik Jørgensen, der peger på, at Skagenvinduet som Bøllemosen bliver en ordreproducerende virksomhed.

– Så vi kommer ikke til at have nogle standardvarer liggende på lager. Det har vi forsøgt for 8-10 år siden, og det duer ikke, forklarer indehaveren.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125