23948sdkhjf

A. Enggaard bygger 6.000 kvm i hjertet af hjembyen

Udviklings- og entreprenørkoncernen A. Enggaard er bygherre bag et cirka 6.000 kvm stort kontorbyggeri i musikhuskvarteret i hjertet Aalborg. 

Kontorbyggeriet på hjørnet af Karolinelundsvej og Nyhavnsgade er endnu er på tegnebrættet, men opførslen går i gang i foråret 2021, skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse. 

I april Aalborg 2023 rykker mediehuset Nordjyske Medier ind som lejer af de tre nederste etager og dermed halvdelen af byggeriets kvadratmeter 

– De (Nordjyske Medier, red.) passer supergodt til det bynære og vibrerende område ved havnefronten. I det hele taget er vi tilfredse med, at der er blevet taget godt imod projektet med mange interesserede, siger afdelingschef i A. Enggaard, Anton Hessellund, i pressemeddelelsen. 

I forbindelse med Nordjyske Mediers flytning til havnefronten i Aalborg, har mediehuset netop sat sit nuværende domicil i Aalborg Øst med 7.393 kvm kontorplads samt 6.477 kvm til lager og produktion til salg for knap kr. 100 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen af det nye domicil og skal også formidle salget af det nuværende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109