23948sdkhjf

Nedlukning koster nordjysk byggefirma millioner

Entreprenørvirksomheden NCO Byg i Aars mistede 2 mio. kr. i omsætning og dermed mellem 200.000 og 250.000 kr. på bundlinjen under de 14 dages coronanedlukning, som blev indført i syv nordjyske kommuner i november. Det vurderer firmaets direktør Michael Jørgensen i et interview med Nordjyske.dk

I tilgift fik Michael Jørgensen samt fire-fem af de ansatte i byggefirmaet corona. Et sygdomsforløb direktøren stadig er mærket af. Men han får det bedre dag for dag, fortæller han. Bedring ser han også for NCO Byg. 

- Både jeg og virksomheden kommer styrket ud af det her. Måske koster det lidt, men sådan er der så meget her i livet. Det er dyrere for mig med tre måneders regnvejr, hvor alt står stille, siger Michael Jørgensen til Nordjyske.dk

Økonomisk tror bygge-direktøren på, at firmaet henter de nedlukningstabte millioner igen, for byggerierne skal afsluttes om end senere end planlagt. 

Og netop tid og planer, der skred på grund af coronanedlukningen, kunne have kostet firmaet dyrt. Rent juridisk havde kunderne ret til at forlange bod for forsinkelser i flere byggerier, noget som Micheal Jørgensen havde held med at tale dem fra.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125