23948sdkhjf

Aarhus-udvikler og Årstiderne vinder 3.480 kvm punkthuse i Roskilde

Bistået af Årstiderne Arkitekter har Bellevue Ejendomsinvest vundet et kommunalt projektudbud i Roskilde-bydelen Trekroner.

Byggeriet vil gå i gang hurtigst muligt, når der er antaget en totalentreprenør, oplyser den Aarhus-baserede ejendomsudvikler i en pressemeddelelse. 

Projektet på Hegnet 1 er tegnet som fem punkthuse i to og tre etager med hver 10 lejligheder. Byggeriet bliver i alt 3.480 kvm med 50 lejligheder i størrelsen 59-88 kvm. 

Byggeriet vil blive opført med certificeringen Svanemærket, hvilket skal sikre et bæredygtigt byggeri med et sundt indeklima. Facaderne bliver træ i nordiske træsorter.

Afslutter den omkringliggende bebyggelse

Bygningskroppen forskyder sig i både snit og plan, hvilket skaber en omfavnende ankomst. Alle lejligheder får egen altan og hvert punkthus får en fælles tagterrasse. Foruden forskydningen i bebyggelsen nedtrapper punkthusene også i takt med at terrænet falder mod vest.  

Grunden ligger kort fra de naturskønne områder omkring Himmelev Bæk, og bebyggelsen vil danne en naturlig afslutning for den omkringværende tæt-lave bebyggelse, men samtidig – i sine forskydninger og mellemrum – bevare mange af de gode kig til blamdt andet skovbæltet og engdragene omkring Himmelev Bæk. 

Boligerne har forventet indflytning medio 2022.

5000 indbyggere i Trekroner

Trekroner er en bydel og udbygningsområde for boliger, erhverv og institutioner i den østlige udkant af Roskilde. 

Området er på cirka 2,5 mio. kvm, og fuldt udbygget bliver Trekroner et bysamfund bestående af godt 2.400 boliger og 5.000 indbyggere. Endvidere er der i Trekroner plads til omkring 5.000 arbejdspladser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14