23948sdkhjf

Første fælles projekt: Aarhusiansk udvikler vælger lokal entreprenør til Skovlunde-boliger

Q-Construction er valgt som totalentreprenør på 141 nye lejligheder, som 1927 Estate står bag i Skovlunde. Det oplyser den Aarhus-baserede ejendomsudvikler i en pressemeddelelse. 

Det imødesete gravearbejde er nu begyndt ved Ballerup Boulevard i Skovlunde, hvor første etape med nye lejligheder står klar til indflytning i fjerde kvartal 2021.

– Vi glæder os til at bygge Skovlunde Byhave, det første af forhåbentlig flere fælles projekter, i samarbejde med 1927 Estate, udtaler Morten Rankenberg, adm. direktør i Q-Construction, i pressemeddelelsen og uddyber, at entreprenøren er blevet involveret tidligt i processen.

GPP Arkitekter og Stokvad Rådgivende Ingeniører er rådgivere på projektet, der vil gå under navnet Skovlunde Byhave.

I forvejen har det tidligere Skovlunde Center veget pladsen for moderne boliger og et ansigtsløft til hele området. 1927 Estate udvikler delområde I, der består af to etaper på henholdsvis 59 og 82 enheder. 

Boligmassen på samlet 8.700 kvm vil primært bestå af to- og treværelses lejligheder, med fokus på funktionalitet herunder beboernes mulighed for at nyde den sydvestvendte placering fra både altaner og en have på taget.

–  Området rummer masser af potentiale i forhold til Ballerup Kommunes mange arbejdspladser samt den direkte forbindelse til Københavns centrum, fortæller ejendomsudvikler Martin Odgaard fra 1927 Estate.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14