23948sdkhjf

365 Panum-altaner får nyt liv

CG Jensen skal i hovedentreprise renovere Panum Instituttets facade i København. Bygherre på projekter er Bygningsstyrelsen, skriver selskabet på sin hjemmeside. 

Anlægsentreprenørens betonrenoveringsdivision skal udføre afrensning, renovering og malerbehandling af betonen på facaden af det store bygningskompleks på Blegdamsvej i København. 

Renoverings-delen afgrænser sig til områder af bygningen, der er beskadiget, mens overfladebehandlingen skal udføres på samtlige kvadratmeter af den store betonfacade. 

Derudover skal entreprenøren udskifte ikke mindre end 365 altan-forplader på den store betonbygning. 

H+Arkitekter forestår projekt- og byggeledelse på vegne af Bygningsstyrelsen.

Skal arbejde samtlige weekender i et halvt år 

Projektchef Kim Svendsen fortæller, at betonrenoveringsfolkene går i gang med arbejdet sidst i denne måned. Lige nu er de ved at måle op til byggepladsen og få styr på logistikken. 

Da Panum Instituttet er beliggende i et stærkt trafikeret område, og er helt store udfordring at få elementer til og fra byggepladsen. 

– En tårnkran skal løfte de 365 altan-forplader ind over en anden bygning for at vi kan få dem monteret. Det arbejde må kun udføres i weekenderne, når der ikke er folk til stede i bygningen. Det betyder, at vi skal arbejde samtlige weekender det halve år, projektet strækker sig over, fortæller projektchef Kim Svendsen. 

Byggeperioden løber efter planen frem til september 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125