23948sdkhjf

Logistikgigant får entreprenør på plads til stort byggeri i Kastrup Lufthavn

Logistic Contractor har tegnet en aftale med DHL Copenhagen Hub Denmark om at bygge en ny pakketerminal og kontor i Kastrup Lufthavn i København. Det melder selskabet med ekspertise i udvikling og konstruktion af logistik- og industriejendomme i en pressemeddelelse. 

Anlægget, som er på 20.000 kvm, samt et tilhørende parkeringsdæk på 7.500 kvm, opføres inde på lufthavnsområdet til håndtering af indkommende og afgående luftfragt.  

– Det her er et stort og interessant projekt, som vi ser frem til at bygge og som etablerer os yderligere på det danske marked, siger Sandu Nylmon, adm. direktør for Logistic Contractors norske, danske og finske datterselskaber, i pressemeddelelsen.

Største investering i Danmark

DHL løftede sidste år sløret for en investering på 1 mia. kr. i form af byggeriet af en stor, nye fragtterminal med kontorer på Kystvejen ved Københavns Lufthavn, logistiskgigantens - på det tidspunkt - største investering nogensinde i Danmark og Norden.  

– Med projektet kommer også alle de restriktioner, der følger med fordi vi bygger airside, men dem er vi godt sat ind i, da vi tidligere har bygget for DHL i Stavangers lufthavn, tilføjer han. 

Foruden en stor terminal samt på- og aflæsningshal kommer anlægget, når det er færdigbygget, desuden til at indeholde tre større kontorafsnit og et værksted. DHL skal installere et avanceret sorteringsanlæg til pakker i terminalen, hvilket stiller store krav til de tekniske installationer. 

Jordarbejdet påbegyndes med det samme, og hele terminalen skal være klar til at tage i drift til sommeren 2022.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14