23948sdkhjf

Byggeselskabet Paulsen-ejer etablerer nyt selskab

Efter en årrække med vækst inden for erhverv- og boligbyggeri i Byggeselskabet Paulsen har selskabets stifter og direktør, Christian Paulsen, etableret en ny beton og montage-virksomhed under navnet MAF Beton & Elementmontage. 

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse. 

– Da vi fik muligheden for at etablere et nyt selskab og tilknytte en række erfarne og kompetente medarbejdere fra det tidligere MAF Byg (selskabet blev taget under konkursbehandling i juni 2020 ved Skifteretten i Aarhus, red.), så var jeg ikke i tvivl om vi skulle gå i gang, udtaler Christian Paulsen.

Han er også adm. direktør i det nye selskab, som skal fungere som en selvstændig forretningsenhed og fokusere på kunder i hele landet. 

Vil finde opgaver i netværket

Beton- og montagevirksomheden får - ligesom søsterselskabet - domicil i Knudlund syd for Silkeborg, men vil geografisk fokusere på hele landet. 

– Vi skal gennem vores netværk finde vores kommende opgaver og her sikre vores fremtid i det nye "set-up, fortsætter Christian Paulsen.

Strategien bliver at fokusere på beton- og elementmontageentrepriser, med vægt på tid, pris og kvalitet. 

– Det nye selskab vidner om at vi forsat ser optimistisk på fremtiden og med dette tiltag kan vi sikre yderligere vækst i et marked med hård konkurrence hvor pris og styring er vigtige parametre, slutter Christian Paulsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125