23948sdkhjf

Boligkarreer med en stærk profil

I Skanderborg har VVS firmaet TH. Jensen A/S givet klimaskærmene på tre boligkarreer et skarpt arkitektonisk udtryk med aluminiumsfacader fra PREFA.

På Kongefolden rejser de fire første etager på hver karré sig i hvid beton og krones med aluminiumsfacaderne, der elegant indrammer penthouselejlighederne på femte etage.

LET AT MONTERE KLIMASKÆRMENE
PREFA har sammen med TH. Jensen givet de tre karreer den sidste finish, der fuldender byggeriet, som har forløbet i flere etaper.

”Vi har bestilt de færdige aluminiumskassetter hos PREFA efter mål, og præcist som vi ønskede dem, hvilket reducerer spild markant, fordi det er meget lidt, vi skal tilpasse i monteringen, siger Allan Strømberg fra TH. Jensen og understreger:
”Aluminiumsfacaderne er meget lette at montere. Det er 80 % lige ud af landevejen, hvor vi kun skal bruge vores faglige ekspertise, når vi skal tilpasse kassetterne omkring vinduerne. Derudover kunne vi montere kassetterne uden at sinke arbejdet for andre håndværkere på byggepladsen.”

ALUMINIUMS MANGE UDTRYK
TH. Jensen har selv bukket hatprofilerne til monteringen af pladerne i aluminiumskomposit fra PREFA, der har udviklet et system, som kan monteres vandret, lodret og diagonalt på facaderne og udsmykkes med unikke detaljer og mønstre vha. CNC-fræsning. Det bæredygtige materiale er let, rustfrit samt ekstremt korrosionsbestandigt og kræver kun begrænset vedligeholdelse.

"Vi har bestilt de færdige aluminiumskassetter hos PREFA efter mål, og præcist som vi ønskede dem, hvilket reducerer spild markant"
ALLAN STRØMBERG TH. JENSEN

NYE MULIGHEDER FOR ARKITEKTER OG VVS’ERE
Klimaskærmene i aluminium giver ikke blot arkitekterne friere hænder i designprocessen, men skaber også nye jobmuligheder for VVS’erne i byggeriet.
”Klimaskærme i aluminium gør det muligt for blikkenslagerne at generobre en del af det arbejde, som vi har mistet til tømrerfaget gennem tiden,” forklarer Allan Strømberg. Om materialerne: PREFAs produkter er bæredygtige, da de primært fremstilles af sekundært aluminium, som er aluminium, der allerede er genbrugt. Genbrugt aluminium kræver kun ca. fem procent af den oprindelige produktionsenergi. En anden fordel er, at materialet er let at bortskaffe. Delene er nemme at fjerne, og de enkelte komponenter kan genbruges efter materialets type.
www.prefa.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094