23948sdkhjf

Bravida indgår fireårig aftale med seks kommuner

Bravida Fire & Security Vest og det kommunale udbudsfællesskab KomUdbud har underskrevet en ny aftale på service, vedligehold af 490 ABA anlæg.

Aftalen omhandler primært medlemskommunernes automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), automatisk varslingsanlæg (AVA), automatisk branddørslukning (ABDL) samt service på øvrige brandsikringsanlæg.

Aftalen gælder fra januar 2021 og løber over fire år. Den anslåede årlige ordreværdi er på ca. 10 mio. kr., og Bravida forventer at ansætte 10 teknikere ved fuld implementering af aftalen.

KomUdbud er et kommunalt udbudsfællesskab og delaftalerne er indgået med Randers, Vejle, Esbjerg, Fredericia, Kolding og Odense Kommune.

Forarbejdet til gavn for flere kommuner

Bravida er tildelt seks ud af otte delaftaler på udbuddet og skal være bygherreleverandør på nyanlæg til fire delaftaler.

Ditte Munk Vækild, specialkonsulent i Esbjerg Kommune, hvor man har været i gang med udbudsprocessen et års tid, ser frem til samarbejdet:

- Vi har haft en god udbudsproces omkring udbuddet af service, vedligehold og køb af ABA-anlæg, og vi er glade for, at otte af KomUdbuds kommuner havde lyst til at være en del af udbuddet. Når vi alligevel laver et stort stykke arbejde, som det er at udforme et udbudsmateriale, er det alletiders, at flere kan få gavn af det, siger hun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128