23948sdkhjf

Mangor & Nagel vil uforudsete miljøudgifter til livs

Arkitektfirmaet Mangor & Nagel etablerer en ny miljøafdeling, som skal integrere miljøanalyser og miljørådgivning i firmaets bygherresamarbejde, frmegår det i en pressemeddelelse. 

Formålet er ifølge arkitektfirmaet at give bygherrerne adgang til miljørelateret risikovurdering og -styring igennem hele projektet; fra køb af byggegrund til projektudvikling ­og under bygningens opførelse. I bygherresamarbejdet vil hermed også blive inkluderet teknisk- og miljø due diligence, tekniske forundersøgelser som jord- og grundvandsforureninger samt miljørådgivning gennem byggeprocessen. 

Som leder for den nye miljøafdeling har Mangor & Nagel valgt Thomas Hougaard. Hans hovedopgave bliver at integrere miljø- og risikostyring, miljøkortlægninger, sikring af indeklima, afklare jordforurening og rådgive om arbejdsmiljø i byggeprocessen.

– Gode forundersøgelser af miljøet er den billigste forsikring, en bygherre kan tegne mod uforudsete miljørelaterede udgifter. Når man kender miljøet fra starten af, er det ofte muligt at finde løsninger, der både tilgodeser miljø, sundhed og økonomi, fortæller Thomas Hougaard i pressemeddelelsen og tilføjer: 

– Jeg vil med miljøafdelingen bygge bro mellem arkitektens kreative arbejde og de rammer som forurenet jord og mange års brug af farlige stoffer i byggeriet sætter

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188