23948sdkhjf

Almen renovering til 640 millioner går videre med Casa, NCC og E&P

For to måneder siden kunne den almene boligforening Bo-Vita løfte sløret for udbuddet af et gennemgribende ansigtsløft af Mjølnerparken til 640 mio. kr. inkl. moms sendes nu i udbud til prækvalificering

Nu har boligselskabet prækvalificeret tre entreprenører til den kommende renovering om ombygning, oplyser Morten Rønne Nielsen tegnestuechef ved Norconsult - KHS Arkitekter, der er arkitekt på projektet.

De prækvalificerede: 

Casa 

Enemærke & Petersen 

NCC

Projektet er en komplet istandsættelse af alle lejligheder inklusive sammenlægninger af Mjølnerparken, som omfatter fire boligkarréer fordelt på de to almene boligbebyggelser Mjølnerparken og Hothers Plads. 

224 nye boliger

Centralt i projektet er renoveringen af disse fire store karréer. Her skal alle beboere have skiftet deres bad, køkken, vinduer, og altanfacader. Også opgange og kældre renoveres, og gårdrummene lukkes af, så man får "københavnerkaréer”. 

Desuden skal opføres 90 nye undgomsboliger, 52 nye tilgængelighedsboliger og 82 nye tagboliger. Stueleligheder laves om til to nye daginstitutioner, og der indrettes nye beboerlokaler. 

Langs Mimersparken ønsker Bo-Vita at omdanne alle stuelejligheder til butikker i håbet om at gøre det til en butiksgade. 

Efter ombygningen skal Mjølnerparken rumme 466 familieboliger og 75 ungdomsboliger. Herudover 16 erhvervslejemål, fællesrum og vaskerier. Hothers Plads vil rumme 86 familie- og ældreboliger og 20 ungdomsboliger samt erhvervslejemål, fællesrum og serviceareal.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.173