23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Rank ryggen. Danske virksomheder gør det formidabelt!

Danskernes tillid til erhvervslivet er stigende. Og det er ganske betryggende i en situation, hvor Covid19 ændrer både erhvervs- og levevilkår fra time til time.

Tillidsbarometer 2020, som er udarbejdet af PwC i samarbejde med Epinion, viser blandt andet, at danskernes tillid til erhvervslivet er steget fra indekstal 61 til 63. Stigningen skyldes særligt, at danskerne i stigende grad har tillid til, at erhvervslivet bruger ny teknologi til at levere bedre og/eller billigere løsninger, tager ansvar i samfundet og samfundsdebatten samt har fokus på ikke-økonomiske formål.

Tillidsbarometer 2020 afspejler også, at danskernes tillid til erhvervslivet er steget i kølvandet på Covid19-krisen, hvor mange virksomheder viser stort samfundsansvar blandt andet ved at holde hånden under danske arbejdspladser.

Så der er altså god grund til at ranke ryggen i virksomhederne, hvor ledelse og medarbejdere gør et formidabelt arbejde for at holde forretningen i gang samtidig med, at der udvises samfundssind og ansvarlighed.

I takt med, at Covid19-krisen strammer til - senest med nedlukningen i Nordjylland - kan man måske forvente, at danskerne og virksomhederne får et lidt mere anstrengt forhold til situationen.

Derfor gælder det selvfølgelig om, at politikerne, som sætter rammevilkårene for hele samfundet, fortsat løfter opgaven i tæt samarbejde med danskerne og virksomhederne.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125