23948sdkhjf

Nyt om navne

Sweco
Thomas Hejnfelt er ansat som ny afdelingsdirektør for Design Hovedstaden i Swecos Byggeri-division fra den 15. oktober 2020. Han genforenes med gamle Sweco-kolleger efter fire år uden for virksomheden hos NCC og senest i en stilling som teknisk direktør i MT Højgaard.

Thomas Hejnfelt får i sin nye stilling ansvar for Byggeri-divisionens projekter i hovedstaden, og han afløser Anni Schmidt Nielsen, der pr. 1. november tiltræder i rollen som Program Manager med ansvar for den kommende ERP-implementering i Sweco.

Thomas Hejnfelt er uddannet civilingeniør fra DTU i 2007 med speciale i bærende konstruktioner og BIM. Derudover har han ligeledes fra DTU en diplomuddannelse i ledelse, som han færdiggjorde i 2017.

Teknisk Landsforbund
Jannik Frank Petersen er blevet valgt som forbundsformand for Teknisk Landsforbund, der er fagforening for 30.000 teknikere, designere og konstruktører.

Han slog modkandidaten Jimmi Eiberg Jensen. Jannik Frank Petersen afløser Lone Engberg Thomsen, der stopper efter seks år som formand for Teknisk Landsforbund.

Jannik Frank Petersen er 47 år og har en uddannelse som elektroniktekniker, og har tidligere arbejdet i blandt andet Danish Aerospace Company. Han er bosat i Odense.

CLT Denmark
CLT Denmark A/S i Skovlunde har ansat civilingeniør Andreas Juul Larsen som konstruktionsansvarlig.

Andreas Juul Larsen, som har været ansat ved Niras A/S, skal i CLT Denmark forestå den tidlige projektering og dimensionering af projekter. Herunder dokumentere bærende og stabiliserende konstruktioner i træ - specifikt i CLT.

CLT Denmark leverer CLT, krydslaminerede massivtræ fra den anerkendte østrigske producent KLH.

A. Villadsen VVS
Victor Jesper Hollænder er udtrådt af direktionen hos A. Villadsen VVS ApS. Samtidigt er Jannik Obel Christensen indtrådt i bestyrelsen hos A. Villadsen A/S i stedet for Helle Lykke Kristoffersen ifølge cvr-registret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125