23948sdkhjf

Hejsefirma vil vokse i Jylland

Der er blevet travlt hos firmaet Hejs.dk med Michael Ipsen i spidsen. For han har netop overtaget alle hejseaktiviteter fra udlejningsfirmaet Ajos, som det er fremgået af licitationen.dk.

Michael Ipsen, adm. direktør i Hejs.dk, glæder sig over handlen, som løfter Hejs.dk til nye højder.

- Jeg har selv været ansat hos Ajos i en årrække, og i takt med at min virksomhed voksede, blev vi konkurrenter. Jeg har været den største aktør i København i nogle år, og jeg har i lang tid haft ambitioner om at komme ind på markedet i Jylland. Da Ajos satte sin hejsafdeling til salg, indledte vi en dialog, som nu har realiseret en overtagelse. Det er jeg naturligvis meget tilfreds med, siger Michael Ipsen.

Handlen, der indbefatter materiel, ordrebøger samt en stribe medarbejdere, sker på baggrund af en ny strategi hos Ajos, der har til formål at fokusere og styrke virksomhedens øvrige aktiviteter i udlejningsbranchen.

Vokser med 50 procent
- Opkøbet betyder en ca. 50 procents vækst hos Hejs.dk, fortæller Michael Ipsen til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Hejs.dk har fire ejere. Det er Dansk Stilladsservice, Herlev Stilladser, A.C. Stilladser og Michael Ipsen selv med sit eget firma.

- Jeg havde faktisk ansat den første mand til at tage fat på markedet i Jylland, men så kom denne mulighed op, og så kom snakken i gang. Og nu har jeg så pludselig en hel del i gang i det jyske, og det passer mig fint, siger den 45-årige direktør.

Firmaet vil efter opkøbet være på 36 medarbejdere, og dermed landets største inden for hejseområdet.

Michael Ipsen fortæller at han havde et par ordrer i Jylland, men at han nu pludselig har 40 igangværende sager i det jyske, så det er lidt af et spring, han har taget.

- Nu er balancen nogenlunde i orden med halvdelen af vore kunder på Sjælland og den anden halvdel i Jylland, siger han.

Når man taler hejs, så råder firmaet nu over 281 elevatorer, der kan hejse personer, gods gælder det tre typer af hejs, nemlig de lukkede hejs, transporthejs, og materialehejs.

- Vi flytter alt fra 80 centimeter over jorden og op i ca. 120 meter, siger han, og formålene er meget forskellige. Det kan være alt fra byggematerialer til mad og kontorartikler, der flyttes på de udvendige hejseanlæg, fortæller Michael Ipsen.

Fokuserer på andet
Hos Ajos er glæden ikke mindre. Tværtimod. Adm. direktør Ole Wamsler siger i en pressemeddelelse:

- Fokus på vækst i andre af vore forretningsområder har betydet, at vi har været nødt til at investere mindre i hejs-afdelingen, end vi havde planlagt. Vi har erkendt, at hvis vi ikke løbende kan investere i alle vores forretningsområder, er det en udfordring at fastholde og udvikle ens position i markedet.

- Specielt også når konsolideringen resulterer i en større og større specialisering. Derfor har vi besluttet, at den del af forretningen ligger bedre et andet sted, hvor hejs er det primære fokusområde, og det vil vores nuværende kunder og medarbejdere drage stor fordel af. Samtidig vil vi stå stærkere på de områder, hvor vi fortsat har en unik position, siger Ole Wamsler.

Det er som nævnt gået stærkt for Michael Ipsen og de øvrige ejere. Michael Ipsen er ved at indgå aftale om en plads i Tilst, hvor han kan have grejet stående, som han lejer sig ind i hos en vognmand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.315