23948sdkhjf

Nyt om navne

Cortex Facaderens
Anders Pål Oskar Warolin er indtrådt som bestyrelsesformand hos Cortex Facaderens ApS i stedet for Jesper Sørensen. Samtidigt er Peter Gabriel Andersen indtrådt i stedet for Mikkel Kibsgaard Schultz. Anders Pål Oskar Warolin er indtrådt som bestyrelsesformand hos Cortex Membran ApS, mens Peter Gabriel Andersen og Holger Aage Schultz er indtrådt i bestyrelsen. Anders Pål Oskar Warolin er indtrådt som bestyrelsesformand hos All-Tech ApS i stedet for Holger Aage Schultz, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Peter Gabriel Andersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henning Clausen og Jesper Sørensen (kilde: CVR).Installatøren
Kristian Larsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Installatøren A/S i stedet for Erik Kunert. Samtidigt er Kristian Larsen indtrådt i bestyrelsen hos Installatøren VVS A/S i stedet for Erik Kunert (kilde: CVR).

KSL Grøn Service
Hervé Lancon er indtrådt som bestyrelsesformand hos KSL Grøn Service A/S i stedet for Holger Randrup Hansen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Michael Gøthche og Morten Hansen trådt ind i stedet for Kim Aaskov (kilde: CVR).

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109