23948sdkhjf

Lars Larsen Group vil bygge boliger i hundredtal

Lars Larsen Group har købt sig ind i to ejendomsprojekter i Silkeborg og Skanderborg. Begge steder er koncernen blevet hovedaktionær.

Det skriver Finans.

Carsten Iversen, finansdirektør i Lars Larsen Group, er indsat som direktør i selskaberne. Han fortæller til avisen, at Lars Larsen Group anser projekterne som en god investering i tråd med de værdier, koncernen bygger på. Investeringerne er dog ikke nødvendigvis udtryk for, at ejendomsprojekter fremover skal fylde mere i porteføljen, lyder det.

– Det kan jeg ikke svare på, da vi ikke har noget specifikt mål om, hvor stor en andel ejendomsprojekter skal fylde. Uanset hvilken type af projekter, vi kigger på, vil vi altid vurdere det enkelte projekt ud fra det forventede afkast. Det betyder, at ejendomsprojekterne kun kommer til at fylde mere, hvis det giver det største afkast, siger Carsten Iversen.

Bæredygtig strategi, bæredygtigt byggeri

I Silkeborg er det projektet Byhaven, som Laban Arkitekter står bag, gruppen har købt sig ind i. Her skal i alt bygges op mod 80 boliger, og lokalplanen er i øjeblikket i høring. I Skanderborg er der tale om Vestermøllehøj-projektet, som der fortsat ikke er udarbejdet lokalplan for. Her har projektbeskrivelser lagt op til, at der bygges 179 boliger i form af både huse og lejligheder.

Tidligere på måneden annoncerede Jacob Brunsborg, bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, et kursskifte i holdingkoncernens investeringsstrategi. Efter at have afhændet en række tabsgivende selskaber vil Jysk-arvingen nu investere kraftigt i grøn energi og bæredygtighed. 

I første omgang blev der givet tilsagn om 1 mia. kr. til Copenhagen Infastructure Partners’ fjerde fond, som skal investere i projekter inden for vindkraft og solenergi, og Carsten Iversen understreger over for Finans, at der også i de to boligprojekter skal være fokus på bæredygtighed i byggeriet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109