23948sdkhjf

Udbud på vej for 672 millioners hospitalsprojekt i Nykøbing

Den væsentligste del af moderniseringen af sygehuset går nu ind i den næste fase. Det gælder bygningen, der med sine seks plan skal indeholde de 162 enestuer. 

Region Sjælland gør nu klar til at sende 

En stor del af moderniseringen af Nykøbing F. Sygehus er på vej i udbud. Det sker, efter Regionsrådet i Region Sjælland mandag godkendte dispositionsforslaget for 162 enestuer på sygehuset, skriver regionen i en pressemeddelelse. 

Moderniseringen forventes at stå færdigt i 2028. Dispositionsforslaget er udarbejdet i samarbejde afdelingsledelser og andet personale. Det danner grundlaget for udvælgelse af den totalentreprenør, der skal udføre nybyggeriet af enestuer. 

Næste skridt bliver at sende opgaven i EU-udbud, som forventes gennemført i starten af 2021. 

Læs også: Corona koster flere måneders forsinkelse på universitetshospital

587 millioner til håndværkere og rådgivning 

Første etape af moderniseringen af Nykøbing F. Sygehus blev taget i brug i 2018, hvor en ny sengefløj med 85 sengestuer med eget bad og toilet blev taget i brug. Som led i Budgetaftale 2019, blev der afsat 672 millioner kroner til moderniseringen. 

Budgetter i byggeprogrammet opererer med håndværkerudgifter inklusiv uforudsete udgifter til 474,7 mio. kr., rådgivning og øvrige omkostninger til 112,8 mio. kr. og apparatur og inventar for 84,1 mio. kr. 

Regionsrådet har tidligere bevilget 92,3 mio. kr., hvor de 5,3 mio. kr. var til udbud/valg af bygherrerådgiver, udbud/valg af totalrådgiver samt udarbejdelse af byggeprogram. De resterende 87,0 mio. kr. var øremærket til etablering af tunnelforbindelse, nedrivning af bygning K-P og etablering af erstatningsboliger samt udarbejdelse af udbudsmaterialet til en-sengestuer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.266