23948sdkhjf

Rejsegilde i Randers på 18.000 kvm DS-byggeri

Torsdag kunne den østjyske producent af kabiner til entreprenørkøretøjer fejre endnu en milepæl i byggeriet af en spritny fabrik i Sønder Borup syd for Randers.

Her fejrede virksomheden nemlig rejsegilde på det 18.000 kvm store byggeri, skriver Randers Amtsavis.

- Det her er en drøm, der har været rigtig længe undervejs. Der har været mange bump på vejen, men nu er den her endelig, sagde adm. direktør Carsten Tønnes ifølge Randers Amtsavis ved rejsegildet.

Det er DS Flexhal som opfører produktions- og administrationsbygningerne til producenten af tilpassede førerkabiner i blandet andet entreprenørkøretøjer, der står klar til overdragelse i juli 2021.

Det er investeringsselskabet Pareto Securities, der i sin tid købte 35.000 kvm erhvervsjord i Sdr. Borup i Randers og står bag bygningerne. De bliver herefter udlejet på en langtidskontrakt til Sekura Cabins.

Læs også: Rejsegilde på DS-byggeri

Står klar til sommer

Første spadestik blev taget i foråret, men det blev uden den store festivitas, da coronakrisen skyllede ind over landet på daværende tidspunkt.

Efter planen skal Sekura Cabins rykke ind i de nye rammer i sommeren 2021,

Faktisk bliver der tale om en lidt mindre fabrik, end firmaet huserer i i dag på Clausholmvej i Randers, men til gengæld bliver den indrettet, så den passer perfekt til Sekura Cabins produktion, og udover de nuværende produktionslinjer bliver der også plads til nye kunder.

Originalartikel: https://amtsavisen.dk/artikel/farvel-til-2000-m2-gangarealer-sekura-cabins-holdt-rejsegilde-p%C3%A5-ny-fabrik

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141