23948sdkhjf

Værdiskabende forskalling fra A-Z

MEVA har været toneangivende inden for udviklingen af forskallingssystemer i 50 år og råder over markedets bredeste produktprogram – fra letvægtsformen AluFix til heavy duty-produktet Mammut XT.

Med en kompromisløs tilgang til kvalitet leverer MEVA forskallingsløsninger til projekter i alle afskygninger – fra enfamilieshuse til verdens største skyskrabere. Den store kvalitet og alsidighed er dog ikke de eneste årsager til, at den tyskejede virksomhed er byggebranchens foretrukne samarbejdspartner.

”Hele vores forretning er bygget op omkring et stærkt værdisæt, hvor service og rådgivning er nøgleord. Vi har skarpt fokus på, hvordan vi kan optimere projekter og
skabe værdi for vores kunder. Det går igen i alt, hvad vi foretager os,” udtaler Bjarke Hakmann, salgsrepræsentant hos MEVA Danmark.

Multianvendelig letvægtsform

Det modulære aluminiumssystem, AluFix, er et af MEVAs kerneprodukter og førstevalget, når der ønskes kvalitetsresultater uden brug af kran. Kombinationen af stor fleksibilitet og lav vægt gør løsningen til en af markedets mest konkurrencedygtige forme.

”Det er en løsning, som efterspørges over hele verden, og populariteten har også bredt sig til det danske marked. Vi har for nyligt leveret AluFix-forme til støbning af et enfamilieshus i Frederiksværk, en elevatorskakt i to etager for Novo Nordisk og cirka 230 meter kajkant på Aarhus Havn. Det fortæller lidt om, hvor alsidig formen er,” konstaterer Bjarke Hakmann og fortsætter:

”AluFix er et godt og hurtigt alternativ til traditionel opmuring i fundablokke, hvor der er begrænsninger på, hvor mange skift man må støbe ad gangen, og løsningen egner sig også til projekter med manglende plads og krankapacitet. Desuden er formene udstyret med Alkus-plader, der ikke går i opløsning eller bliver ødelagt, når de bliver våde – i modsætning til traditionelle krydsfinerplader.”

Tung danmarkspremiere

At MEVA favner hele forskallingsspektret kommer til udtryk i en danmarkspremiere på virksomhedens heavy duty-produkt, Mammut XT, som anvendes i forbindelse med en kælderstøbning på et boligbyggeri i Aalborg. Der er tale om et af markedets stærkeste forskallingssystemer med et dokumenteret støbetryk på 100 kN/m2 samt indbyggede klemme- og ankerholdere, så man kan effektivisere sin arbejdsgang.

"Mammut XT har et inkorporeret ankersystem med både normale og koniske ankerstave, som gør det muligt at udføre alt ankerspænding fra én side, hvilket især er nyttigt, når man skal støbe snævre steder. Derudover er der inkorporeret tre forskellige forankringsmetoder i samme panel, ved hjælp af et simpelt drej på ankerbøsningen, og det skaber stor fleksibilitet på byggepladsen”, slutter Bjarke Hakmann.

OM MEVA:

  • MEVA kan i år fejre et flot jubilæum. I 50 år har virksomheden sat sit tydelige præg på byggebranchen som en af Europas førende leverandører af forskallingssystemer.
  • Siden år 2000 er der i samtlige af MEVAs produkter anvendt Alkus-støbeplader, der er den mest slidstærke løsning på markedet. Den store holdbarhed er med til at reducere belastningen på miljøet, og gamle plader skæres op og genanvendes, hvilket bidrager yderligere til en grøn energicyklus.

Læs mere på www.meva.net

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078