23948sdkhjf

Pierre Ejendomme vælger Fredericia-entreprenør til Kolding-byggeri

Holbergs Have, det første af fem private seniorbofællesskaber Pierre Ejendomme etablerer i Kolding, skal bygge af CJ A/S fra Fredericia. Det fortæller Pierre Legarth, direktør i Pierre Ejendomme, og tilføjer, at opgaven udføres i hovedentreprise. 

Byggestart er sat til oktober, så seniorboligerne kan stå klar til sommerferien 2021. 

Over det kommende års tid skyder 26 seniorboliger og et fælleshus op. Heraf bliver 16 boliger i ét plan på 72-75 kvm og 10 boliger i to plan med mulighed for trappelift på 100-106 kvm. 

Byggemodningen og arbejde med vejprojekt startede på den tidligere landbrugsejendom Seestgård på Holbergsvej i Kolding tilbage i august, en opgave entreprenør Henning Have A/S udførte. Ejendommens 6.695 kvm store grund omfatter flere nuværende bygninger som alle nedrives for at give plads til Holbergs Have. 

Årstiderne og Sweco er tilknyttet Holbergs Have-projektet som rådgivere. 

Pierre Ejendomme er på vej med i alt fem seniorbofælleskaber i Kolding. Blandt dem er Lykkes Have på Lykkegårdsvej med 20 boliger, og Søholmparken i Vonsild med hele 50 boliger. På førstnævnte ventes byggestart efter endelig lokalplan primo 2021, mens byggeriet i Vonsild forventes ultimo 2020/primo 2021. 

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172