23948sdkhjf

Give Steel halverer svejsetid på GSY BEAM

Produktionen af GSY Beam, der anvendes som vederlag for etagedæk, optimeres hos Give Steel, der med ny robotteknologi forkorter svejsetiden, sænker CO2 udledningen og styrker sin konkurrencekraft på bjælkevarianter.

Med ny avanceret robotteknologi og markedets mest avancerede automatisering til svejseprogrammer vil Give Steel fremover kunne svejse fabrikkens kompositbjælker GSY BEAMsTM dobbelt så hurtigt end tidligere.

GSY BeamTM anvendes som vederlag for etagedæk i alle typer byggerier, integreres i selve dækket og produceres til netop den funktion, der ønskes. Den projekttilpassede integrerbare stålbjælke, giver derfor fuld fleksibilitet og arkitektonisk frihed til ellers komplekst byggeri.

Med robotterne får Give Steel Danmarks mest avancerede software til generering af svejseprogrammer i Danmark. De automatiserede robotter vil sænke svejsetiden markant på den integrerede stålkompositbjælke GSY BeamTM, der skaber slanke etagedæk og højere loftshøjde i etagebyggeri.

Kortere svejsetid. Mindre CO2

Da svejsetid og produktionsproces udgør en vigtig del af stålbjælkens samlede CO2 belastning, er der med en kortere procestid også et lavere CO2 aftryk i vente på fabrikken i Brande. De nye svejserobotter har nemlig udover en lavere varmepåvirkning også en højere svejsehastighed. Med to brændere vil robotten kunne svejse dobbelt så hurtigt som ved en manuel svejsning. Tomas Larsen, der er ansvarlig for produktionsudvikling i Give Steel, fortæller:

"Med vores nye anlæg kan vi optimere både svejsetid og elforbrug. I forhold til manuel svejsning er vi også altid sikre på at ramme den korrekte svejsestørrelse. Med robotterne har vi mulighed for at trække de mest svejsetunge opgaver væk fra vores manuelle svejsere og i stedet tilbyde dem mere alsidigt arbejde. Dermed fjernes vores medarbejdere også fra de opgaver, hvor der udvikles mest svejserøg.”

Investeringen i Robotteknologi server dermed direkte ind i Give Steel´s klimaplan, der understøtter verdensmål #12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Bedst til projekttilpassede stålbjælker

Behovet for fleksibilitet i byggeriet i form af bjælkevarianter, er større end nogen sinde før og netop derfor er det nødvendigt at optimere produktionen af den projekttilpassede stålbjælke hos Give Steel i Brande.

”Vi er i dag de bedste på markedet indenfor variable, kundetilpassede stålbjælker til slanke etagedæk. Det skal vores produktionsfaciliteter understøtte. Investeringen i ny robotteknologi vil skærpe Give Steels konkurrencekraft og dermed styrke vores muligheder for at ansætte flere medarbejdere i en Coronatid”, fastslår direktør i Give Steel, Torben Larsen.

Dokumentation som bæreevnetabeller, principdetaljer og beregningsdokumentation for GSY BeamTM kan downloades på Give Steel´s hjemmeside.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094