23948sdkhjf

JFP henter ny direktør hos MT Højgaard

Per Vinther Larsen er i dag startet i en nyoprettet direktør-stilling som COO hos JFP. Han kommer fra en stilling som direktør for MT Højgaard Vest.

Det oplyser det midtjyske entreprenørfirma i en pressemeddelelse tirsdag. 

– Jeg ser et stort udviklingspotentiale hos JFP. Der er et solidt fundament, som der bygges videre på, en velkørende forretning og en unik kultur, som jeg glæder mig til at blive en del af, udtaler Per Vinther Larsen.

Per Vinther Larsens karriere

Fra 1992 til 2001 var Per Vinther Larsen ansat ved Skanska.

Derefter var han ved MT Højgaard International i perioden 2001 – 2009, hvorfra han rykkede til Per Aarsleff og stillinger som projekt- og sektionsdirektør frem til 2016.

De seneste fire år han så igen været ved MT Højgaard seneste med titel af direktør for MT Højgaard Vest.

– Jeg går meget ind for synlig ledelse, så jeg ser frem til at komme ud på pladserne, fortsætter han. 

Ændrer i organisationen

Sammen med Per Vinther Larsens ansættelse får regionsdirektør, Niels Henrik Madsen nyt ansvarsområde. Han har været hos JFP siden 2011 og bliver teknisk chef fra 1. september. En stilling, som han har bestridt tidligere. 

Niels Henrik Madsen skal arbejde tæt sammen med Per Vinther Larsen både i forhold til projektering, byggeproces og aflevering, og han får en sparringsrolle i forhold til kalkulation. Han skal ligeledes varetage ledelsen af projekteringslederne, hvor han har mere end 25 års erfaring som både rådgiver og topleder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142